JELENA PAJIĆ OTKRILA KAKVE ĆE SVE PRIČE DONIJETI GLEDATELJIMA: ‘Kažu da su očekivanja izvor svih razočaranja, tako da se trudim ne imati ih’

Foto: Screenshot/Youtube

Poznata RTLO-ova voditeljica i urednica Jelena Pajić emisije ‘Dobra strana 2021.’, otkrila je kakve sve priče će donijeti gledateljima, što joj je obilježilo prethodnu godinu te koje želje ima za iduću godinu, piše RTL.hr

”U ‘Dobroj strani 2021.’ nema ni trunke politike i pandemije, baš zato da bude suprotnost onome što nas najčešće svakodnevno okružuje. Prvenstveno razmišljam o tome da istaknemo ljude i događaje koji su napravili razliku, koji mogu biti inspiracija i motivacija, koji imaju dobre kvalitete i mogu biti uzor drugima. Dakako, ima i priča koje su jednostavno samo blesave, smiješne i simpatične i koje također mogu pokazati da nije sve oko nas tako crno”, započela je voditeljica.

”Tu su priče o borbi,  jedne obitelji u Vinkovcima koja će napraviti sve da njihov jednogodišnji Tin prohoda, o dobrim ljudima koji su spremni pomoći – upoznat ćete gospodina Slavka i njegove konje, kao i brojne volontere koji su dali sve od sebe da pomognu ljudima Banovine nakon potresa. Cijeli je niz zanimljivih sugovornika – od gospođe Roze koja više od 50 godina mjeri vodostaj rijeke Sutle do pravoslavnog i katoličkog vjeroučitelja iz Vukovara koji su zamijenili razrede i pokazali da nas razlike obogaćuju, a ne nužno razdvajaju”, dodala je.

”Priče koje smo odabrali stigle su nam iz svih krajeva Hrvatske, a mi smo dodatno posjetili Zelengrad, Ličko Lešće, Petrinju, Vinkovce i Vukovar. Ove godine reportaže će biti slikom još raskošnije budući da smo snimali i s dronom. Bilo je divno vrijeme, pratilo nas je većinom sunce. U zaleđu Zadra i u Lici smo uživali u divnoj prirodi, petrinjski poduzetnički centar “Novi život” nas je ostavio gotovo bez riječi, a uživali smo i u Slavoniji. Imali smo bliski susret s krdom ovaca nedaleko od Obrovca, čuli smo neke iznimne životne priče, upoznali ljude s takvom pozitivnom energijom, pune duha koji su nas inspirirali. A ekipa koja je radila na emisija je najbolja moguća, i moram ih sve poimence spomenuti. To su Jelena Juričić, Alen Međić, Vanja Bašić, Denis Šijanski, Saša Avakumović i Toni Kezić”, poručila je pa otkrila ima li novogodišnje želje.

”Dakako da ima uvijek mjesta za više, bolje, za pokušati nešto novo… Ali ako bude i kao ova, bit ću zadovoljna. Kažu da su očekivanja izvor svih razočaranja, tako da se trudim ne imati ih. Uostalom, očekivanja su usmjerena na ono što još nije stiglo. A nekako mi se čini da je veći mir u fokusu na sada i ovdje”.


Komentari