JEDVA DOČEKALI DA JOJ SE NARUGAJU: Lidija Bačić objavila zavodljivu fotografiju, pozornost obožavatelja privuklo je nešto drugo

Foto: PR

Pjevačica Lidija Bačić (35) počastila je obožavatelje novom fotografijom na Instagramu. Pjevačica rodom iz Splita pozirala je u kratkoj crnoj haljini i štiklama, a uz fotografiju je napisala “#istasiglas”. Ipak, pozornost obožavatelja ovaj put nisu privukli stas i glas, već pravopisna greška.

“K’o dragulj čuvaj me u sječanju i voli me barem u snu…”, napisala je Lidija u opisu objave. Potkrala joj se pravopisna greška tako da je umjesto “sjećanju” napisala “sječanju”. Obožavatelji su je odmah počeli ispravljati, a neki od takvih komentara zaradili su more lajkova.

Nakon što je upozorena na grešku, Lidija je promijenila opis objave i točno napisala “sjećanju”. Inače, riječ je o stihu iz njezine pjesme “Ne daj me” koja je objavljena na albumu “Revolucija”.

Lidija je nedavno privukla pozornost plesom uz gloalni hit “Buss It”. Pridružila se izazovu s TikToka i skupila gotovo 15 tisuća lajkova.


Komentari