JEDNA STVAR JU POSEBNO BRINE! Alex Ognjena čitala sočne poruke iz svog inboxa

Alex Ognjena (Foto: Alex Ognjena / Instagram)

Kantautorica i humanitarka Alex Ognjena u novom serijalu “Uleti u inbox” iz 24 sata otkrila je šokantne, ali i vrlo neugodne poruke koje joj stižu u njen inbox na društvenim mrežama. Neke od tih poruka već je i objavila javno, uputivši jasnu kritiku onima koji su ih slali, a ovoga puta odlučila je kopati još dublje.

Puno muškaraca joj nudi seks, a sve poruke ne stigne ni pročitati. S obzirom na to da puno njih nudi i novac, Alex je njihva imena objavila javno, zbog čega su se muškarci “malo smirili”.

Slatka, je*ao bih te“, samo je jedna u nizu poruka ovakvog tipa u njenom inboxu, a Alex poručuje kako se žena ne zavodi na taj način. Poručila je i da ne odgovora na takve poruke ne odgovara. Ističe i kako je većina muškaraca koji joj se javljaju u početku pristojna, no kada ih odbije potpuno promijene priču.

“Onda krenu pisati da što si ja umišljam, da ja ne mogu imati nekoga poput njega i slično”, kaže Alex i dodaje da su pored negativnih komentara daleko najpopularniji pozivi za seks.

Ono što je zabrinjava, su muškarci kojima nikada nije odgovorila na poruku, no oni misle da su u vezi s njom. Dio njih joj i govori da će joj doći na adresu na kojoj se nalazi zbog čega nikad nije sama.

 


Komentari