JEDNA PJESMA, RAZLIČITA SHVAĆANJA Severina i Kojić razilaze se i u glazbenom smislu

FOTO: Instagram

Nakon što je kao opis pod seksi fotografiju, Severina objavila stihove pjesme “Sweet Dreams” grupe Eurythmics i pritom istaknula sljedeće stihove: “Sweet dreams are made of this. Who am I to disagree? I traveled the world and the seven seas, everybody’s looking for something…” Kojić je odlučio poslati nešto drugačiju poruku. 

On je na svom Instagramu podijelio dio videozapisa s ovim stihovima: Some of them want to use you, some of them want to get used by you, some of them want to abuse you (“Neki od njih žele te iskoristiti, neki od njih žele da ih iskoristiš, neki te žele zlostavljati”.)

Foto: Screenshot

Njegova objava, uvjereni su jedni, ima veze s nedavnim trzavicama Severine i ostatka Kojić obitelji. Naime, Igorovi roditelji, Olja i Dragan, pjevačicu su prestali pratiti na Instagramu, a njegova majka pobrisala je i fotografije sa snajkom. Igorova sestra Nataša pak jedina je ostavila Severinu na društvenoj mreži i rado dijeli fotografije pjevačice.

Postoje li trzavice ili ne, ni Kojić ni Severina ne potvrđuju. Oni su pak jednako zaljubljeni kao i prije, ako je suditi po Kojićevim objavama.


Komentari