‘JEDAN OD ONIH KAKVIH VIŠE NEMA’ Kolege se opraštaju od Antuna Masle: ‘Tek sad počinjem shvaćati tvoje riječi’

Antun Masle (Foto: desk/CROPIX)

Voditeljica Ivana Paradžiković emotivno se oprostila od Antuna Masle, glavnog urednika Dubrovačkog vjesnika, ratnog reportera i novinara s dugogodišnjim iskustvom u tiskanim i elektroničkim medijima koji je preminuo u 66. godini. 

“Nemam niti jednu fotku s tobom, ali zato imam srce puno uspomena. Bio si faca, Masle. Rijetko viđena faca. Svugdje bio i sve vidio. Nisu te impresionirale tričarije oko kojih su drugi histerizirali. Znao si što je važno. Mir. Nosio si ga uvijek sa sobom. Staložen dok svi paničare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)

U tvojim je smjenama uvijek svirala glazba, svi raspoloženi, nasmijani… Toliko netipično za novinarsku redakciju. Samo zajebancija. Smijeh. Još čuvam tvoju poemu o govnu i… Tek sada počinjem shvaćati riječi: ‘Mala, nije to toga vrijedno’. Neka ti je laka zemlja šefe, prijatelju, novinaru… Jednom od onih kakvih više nema”, napisala je Ivana na svom Instagram profilu.

I Andrija Jarak se javio povodom smrti Masle, a u svom Facebook statusu je napisao:

“Veliki si reporter bio. Onaj pravi, koji svugdje ide. I prije rata i u ratu i nakon njega. Čast mi je reći da si mi bio urednik. Adio Nino”.

 

 


Komentari