Jedan od najpoznatijih zagrebačkih frizera progovorio o vezi sa samozatajnim dečkom: ‘Još u pubertetu sam shvatio tko sam i što sam’

Foto: Instagram

Božo Pavlić (28) iz Križa jedan je od napoznatijih frizera u Hrvatskoj. Za RTL je otkrio kako je za njegovu samouvjerenost zaslužna pjevačica Jelena Karleuša koja mu je pomogla da bude ono što zapravo je.

Danas je ponosni vlasnik frizerskog salona u centru Zagreba, a među njegovim klijenticama su često domaće zvijezde zbog čega ga prati titula “celebrity frizera”. Na pitanje koja Hrvatica ima najbolju kosu, Božo bez razmišljanja kaže-Severina.

Ljubav svog života upoznao je prije 10 godina, a tko je samozatajni dečko, nije otkrio. Kako bi uspio financirati salon, marljivo je radio i sam ulagao u posao. Objasnio je i kako mu je Jelena Karleuša pomogla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOŽIDAR PAVLIĆ (@bozo_kralj_star)

“Kroz život vas često prozivaju i omalovažavaju, pogotovo zbog izgleda, a Jelena Karleuša je borbena žena koja mi je dala apsolutnu snagu. Mnogi su ju prozivali pa sam nakon svega zaključio – ako može ona, mogu i ja. Najvažnije je biti jak u glavu i biti ono što jesi. Nikada se nisam opterećivao tuđim mišljenjem, a nisam niti želio živjeti po tuđim pravilima. Imamo jedan život i odlučio sam ga proživjeti onako kako želim, a ne kako mi drugi kažu”, priča frizer.

Pored talenta, veliku pažnju plijeni i njegov fizički izgled. Božo kaže da nikada neće promjeniti spol i da sebe ne smatra transseksualcem već homoseksualcem koji brine o svom izgledu i uživa u svom tijelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOŽIDAR PAVLIĆ (@bozo_kralj_star)

“Još u pubertetu sam shvatio tko sam i što sam. Moram naglasiti kako imam jako dobru kosu te sam sa 17 godina krenuo mijenjati izgled. Dodao sam ekstenzije, šminka me oduvijek zanimala i to mi nije bilo strano, ništa ne određuje spol – ne postoji ono – ovo je za žene, a ovo za muškarce. Nikada nisam imao estetsku operaciju jer sam sebi lijep. Nikada nisam razmišljao niti o promjeni spola niti sam transseksualac. Ja sam gay. Imam dečka već deset godina i na dugovječnoj vezi mogu biti zahvalan njemu jer me podržava, razumije i nadam se da ćemo ostariti zajedno”, izjavio je Božo Pavlić i naglasio da mu podrška obitelji i partnera puno znači.

Komentari