JE LI TO VAŠ KONAČAN ODGOVOR? Tarik Filipović otkrio tko mu je najdraži lovac, a morao je birati između Ćire i Dalića

Tarik Filipović (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Popularni glumac i voditelj Tarik Filipović gostovao je u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji, a otkrio je kako s Joškom Lokasom, voditeljem Potjere, planira napraviti mega kviz.

“Hoćemo napraviti regionalni kviz, čije će finale biti u Zagrebu i gdje će pobjednik osvojiti veliki, veliki iznos – bar milijun eura. Napravili bi sistem kao Liga prvaka, prođeš skupine, šesnaestinu finala, osmina finala i onda super finale dva najjača genijalca”, ispričao je Filipović pa je nastavio.

“Sad radimo na detaljima, ali radimo paralelno jedan sportski kviz. Toliko ima ljudi koji vole sport i samo sportska pitanja. Upravo smo u pregovorima s nekim televizijama da bismo napravili jedan vrhunski sportski kviz kojeg bi gledala cijela regija”, dodaje Tarik.

Tarik je Giulianu odgovorio na nekoliko brzopoteznih pitanja.

Milijunaš mu je draži od Potjere, dok mu je najdraži lovac Morana Zibar, a odgovorio je i na pitanje o tome tko mu je bolji izbornik Vatrenih, Miroslav Ćiro Blažević ili Zlatko Dalić. “Dalić se doima ozbiljnije, Ćiro je bolji motivator, imaju uspjeh obojica”, kazao je Filipović.

Podsjetimo, glumac je nedavno snimio film španjolske produkcije ’42 sekunde‘, u kojemu je utjelovio legendarnog vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića koji je tamošnje vaterpoliste doveo do prve olimpijske medalje.


Komentari