JE LI SVE OVO PREVARA?! Gledatelji su došli do šokantnih zaključaka pomno gledajući omiljeni kviz

Potjera: (Foto: screenshot HRT)

Potjera emitirana u srijedu bila je zaista napeta. Iako su kandidati pokazali zavidno znanje, lovac Krešo Sučević – Međeral dostigao ih je u posljednjim sekundama. Za to su neki gledatelji okrivili voditelja Joška Lokasa, jer kako tvrde, lovcu Kreši je pitanja čitao brže.

Prvi je zaigrao Petar kojeg je, čini se, uhvatila trema pa se s Krešom suočio s iznosom od 7000 kuna. Izabrao je višu ponudu te osvojio 35.000 kuna. Uslijedio je Nino koji je 35.000 kuna skupio već u prvoj minuti, no ipak se nije odvažio na višu ponudu od 120.000 kuna, nego je u zajedničku blagajnu spremio 35.000 kuna. Treći je bio Mihovil koji je skupio 10.500 kuna te izabrao višu ponudu od 50.000 kuna, koje je i osvojio. Posljednji je bio Kristijan, koji je izabrao srednju ponudu od 21.000 kuna, no ipak nije imao sreće te ga je Krešo ulovio.

U finalnu su potjeru ušli Petar, Nino i Mihovil, ali ih je Krešo ulovio svega 11 sekundi prije kraja. “Sad će opet biti da Joško brže čita”, komentirao je Krešo kroz smijeh. Joško Lokas odlučio je objasniti svoj pristup.

Ja kad vidim i kod lovaca i kod natjecatelja da vam ide, ja u principu ubrzavam da vas što više potjeram prema što većim koracima prednosti ili šansi da dostignete. Kad se izmjeri, to bude tu negdje”, objasnio je.

To objašnjenje nije bilo dovoljno dobro za neke korisnike interneta, koji su izrazili svoje nezadovoljstvo.

Ne sjećam se ovakvog nesrazmjera u brzini čitanja ekipi i lovcu. Joško se nesvjesno ispričava. Baš bezobrazno prema ljudima koji dođu igrati”, napisao je jedan korisnik forum.hr-a.

“Svakako puno vremena oduzme i prijavljivanje natjecatelja, pa onaj trenutak dok ne shvatiš da ti odgovaraš (nekad se i tu dogodi zbunjoza). Lakše je čitati lovcu, samo šibaš i vičeš ili točno ili stop. I pičiš, pičiš… akceleracija, euforija…”, zaključio je drugi.

“Svejedno je ostalo 11 sekundi lufta. Krešo te jednostavno vuče s tim svojim automat odgovorima da brže čitaš, tako da ja Jošku nemam što zamjeriti pogotovo što isto tako čita i ekipama koje ga povuku”, napisao je još jedan gledatelj braneći Lokasa.


Komentari