JE LI SE RAČUNA? Maja objavila video na kojemu Bloom izgovara prve riječi, evo koga je mališan dozivao

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih beba u Hrvatskoj zasigurno je šestomjesečni Bloom, sinčić 42-godišnje pjevačice Maje Šuput i supruga Nenada Tatarinova, a koliko su roditelji opčinjeni svojim mezimcem, svjedoče i gotovo svakodnevne objave koje mama Maja posvećuje Bloomu na svom Instagram profilu. Tako brojni obožavatelji imaju pristup u dogodovštine iz dječakova života, a iz posljednje snimke mališana može se vidjeti i kako je Bloom, čini se, izgovorio i svoju prvu riječ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U videu koji je Maja podijelila na društvenim mrežama, Bloom je zaigrano, s igračkom u ustima ponavljao ˝baba˝, a Maja se odmah zapitala: ˝Je li se ovo računa kao prva riječ ili da još pričekam da kaže prvo mama˝, upitala je pjevačica pratitelje te dodala: “Ok, zovemo onda babu”.

Foto: Instagram

Inače, osim što pjevačici redovno upućuju komplimente na račun Bloomova izgleda, a mališanu već sada predviđaju da će biti pravi frajer kad odraste, na jednoj od zadnjih fotografija na Instagramu, mnogi su primijetili i nevjerojatnu sličnost između Blooma i dide Borisa, Majinog oca koji je preminuo prije tri godine, nakon što se punih 16 godina borio s posljedicama moždanog udara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

O sličnosti ovog dvojca svojedobno je pričala i sama pjevačica. ˝Šarmer od rođenja. I dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata. Da su se samo ta dva šarmera imala priliku upoznati, gdje bi im bio kraj. Moj tata bi pucao od ponosa˝, napisala je Maja jednom prilikom uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Komentari