JE LI OVOG PUTA PRETJERALA? Kendall se pojavila polugola na vjenčanju prijateljice

Foto: kolaž/Twitter

Saga o kontroverznoj haljini koju je obukla američka manekenka Kendall Jenner (26) na vjenčanje svoje prijateljice se nastavlja.

Naime, mjesecima nakon što je manekenka odjenula kratku i otvorenu haljinu na vjenčanju svoje najbolje prijateljice u Miamiju – komad o kojem su, čini se, svi imali mišljenje – ona i mladenka su konačno progovorile u javnosti.

Uoči nove godine, Lauren Perez, dotična mladenka, na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s “najvažnije noći 2021.”, njenog vjenčanja.

Na slikama vidimo Perez i njenog novog supruga, zajedno s nekim od njezinih djeveruša s A liste, uključujući Jenner i Bellu Hadid.

Foto: Twitter

Na fotografijama s dočeka Jenner nosi crnu haljinu s izrezom iz Mônotove kolekcije proljeće/ljeto 2022. Kada je Jenner prvi put podijelila fotografije haljine na svom Instagram Storyju u noći vjenčanja u studenom, to je izazvalo veliku pomutnju, a mnogi su ljudi rekli da haljina nije prikladna za vjenčanje i da ne poštuje mladenku. Jenner nije davala komentare na tu temu, kao i obično – do prošlog tjedna.

Jedna je osoba na Instagramu komentirala da joj je “neugodno” zbog Kendall, jer je haljina “neprikladna” za vjenčanje. U tom trenutku, Perez je stala u obranu svoje prijateljice.

“Izgledala je fascinantno”, komentirala je mladenka.

Jenner je potom odgovorila: “Naravno, i ja sam unaprijed tražila odobrenje”.

Foto: Twitter
Foto: Instagram

Komentari