Je li Hrvatska u Vukovaru obranjena, rođena, izdana ili prodana? Hamed izazvao burnu raspravu na Facebooku

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

˝U Vukovaru nije obranjena nego rođena Hrvatska˝, izjava je koju je povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, nekadašnji televizijski urednik, voditelj i DJ, a danas uspješni poduzetnik i aktivist, Hamed Bangoura napisao na svom Facebook profilu i izazvao pravu raspravu među obožavateljima. Ovo nije prvi put da Hamed komentira aktualna zbivanja u Hrvatskoj, međutim, s ovim je, barem ako je suditi prema komentarima, ‘pogodio u sridu’.

˝Imamo Hrvatsku koja umire svaki dan… rođena je za koga!? Čast i slava svima u čijoj krvi je rođen˝, napisala je ispod Hamedove objave pratiteljica na što joj je on odgovorio: ˝Rođena je za nas i našu djecu, a to što smo mi dozvolili da ta krv prolivena bude okaljana, to je druga priča˝.

Foto: Facebook

˝U Vukovaru je prodana Hrvatska˝

Jedan od pratitelja komentirao je i kako je ˝u Vukovaru prodana Hrvatska˝, a Hamed ni na to nije šutio. ˝Hrvatska je prodana u cijeloj Hrvatskoj, a bome i po svijetu˝, poručio je poduzetnik. I dok su se mnogi složili s njegovom konstatacijom, brojni su pisali i kako je ˝Hrvatska u Vukovaru izdana˝ te kako ˝ne bismo trebali zaboraviti da se nije samo u Vukovaru ginulo˝.

Komentari