JAVNI SKANDAL GRADONAČELNIKA BANJA LUKE: Ostavila ga djevojka zbog afere s narodnom pjevačicom

Foto: kolaž, Instagram

U susjednoj Banja Luci događa se prava drama otkad je u javnost procurila vijest o ljubavnoj aferi aktualnog gradonačelnika 27-godišnjeg Draška Stanivukovića i 36- godišnje pjevačice turbo folka Tanje Savić.

Naime, gradonačelnik je kako srpski Kurir saznaje vodio pjevačicu u luksuzne restorane, a prije nego što je vijest procurila svi su pričali o njima.

Skandal je započeo kada je voditeljica Jovana Jeremić šokirala sve kada je pred kamerama televizijske emisije “Paparaco lova” otkrila da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem, pa je dodala i neke sočne detalje.

“Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime”.

Naime, gradonačelnik Stanivuković bio je u ljubavnoj aferi s narodnom pjevačicom u trenutku kada je imao djevojku i kada je planirao vjenčanje, a Kurir je objavio fotografije na kojima se gradonačelnik jednom prilikom zabavlja s pjevačicom na podiju prilikom njenog nastupa.

Stanivukovićeva djevojku, Kristina Beronja, prestala je pratiti svog dečka na Instagramu čim se vijest proširila medijima, međutim Draško i Tanja se nisu otpratili na društvenim mrežama.

Pjevačica nije htjela davati izjave na aferu u početku, ali je kasnije odgovorila srpskom Telegrafu na pitanja o odnosu s gradonačelnikom.

“Ne želim ništa komentirati. Ne bih, ništa. Ni demantirati. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije. Ako bilo što izjavim, opet će to biti, znate ono..” poručila je, ali na kraju je ipak dala komentar.

“Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, ‘sjaši Kurta, uzjaše Murta’, je li? Znači to je njezin moto u životu! To mogu reći, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto”, rekla je Savić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Beronja (@kiki_beronja)

 

 

Komentari