‘JAVNA OSOBA NE ZNAČI BITI KANTA ZA SMEĆE’ Lana Jurčević o sramotnoj snimci na kojoj ju je prolaznica uvrijedila: ‘Taj video treba biti podsjetnik…’

Lana Jurčević (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Nakon što je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj se čuje kako prolaznica na pogrdan način komentira njezin izgleda, Lana Jurčević oglasila se još jednom o tom videu.

(VIDEO) MOŽE LI BEZOBRAZNIJE? Lana Jurčević snimila sramotni komentar žene: Odmjerila ju od glave od pete pa bez srama izrekla ove riječi

Naime, na njemu se čuje i vidi mlađa žena koja pjevačicu najprije odmjerava od glave do pete, a onda uz izraz gađenja osobi pored sebe kaže: ”Kak’ je debela”. Sve to dok za ruku drži malo dijete.

”Hvala na nevjerojatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete – na tome sam zahvalna do neba. I uvijek ću biti. Ali, nećemo vraćati istom mjerom”, napisala je na svojoj Instagram priči Lana i poručila da će isključiti opciju komentiranja ispod snimke.

”Ni ja se ne osjećam dobro kad vidim neke stvari”, dodala je.

Objasnila je zatim i svoju poruku koju je napisala uz snimku, a kojom je poručila pratiteljima da ne budu nepristojni u komentarima prema prolaznici jer nitko ne zna što se krije iza njenog ponašanja.

Foto: Instagram / Lana Jurčević

”A kad sam rekla nježnost: to što smo mi javne osobe ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi što god tko hoće. Prošla su ta vremena kad smo se s tim mirili. ‘Debela’ je nježan opis za sve što smo mi svi doživjeli, tako da mene osobno to ne dira. Ali ovaj video treba biti podsjetnik da ne komentiramo tuđi izgled, o kome god se radilo, jer mi nismo naše tijelo. Naša vrijednost se ne određuje po konfekcijskom broju. I ajmo djecu učiti nekim boljim stvarima. I ajmo mi biti bolji”, zaključila je Jurčević.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

 


Komentari