Javio se invalid kojeg je prozvao Jacques: ‘Molim vas nemojte se šamponom tuširati na plaži’

Facebook

Jacques Houdek jučer je na Facebooku napisao veliki status o problemima s kojima se susreće zbog svoje debljine i osuda javnosti.

Pisao je o tome kako su nakon što je otišao s plaže o njemu ispred djece govorila dva bračna para, a u šalama je prednjačio čovjek u invalidskim kolicima.

INCIDENT NA PLAŽI! Jacques napadnut zbog debljine: U emotivnoj poruci otkrio s čime se zapravo bori cijeli život!

Danas se Večernjem listu javio čovjek u invalidskim kolicima, Denis Marijon, koji je iznio i svoju stranu priče.

Rekao je kako je bio na plaži, te da je u jednom trenutku dijete od poznanika komentiralo : “vidi, onaj barba jede previše kruha”.Dodao je kako mu je tata objasnio da se to ne priča i da to nije u redu.

“Pjevač je otišao dalje, a netko od Marijonovih prijatelja komentirao je kako nije u redu da se tušira pod tušem na plaži sa šamponom. To jednostavno ekološki nije u redu i po meni je to ovdje najveći problem. To je komentirano nakon što je on otišao. Njegov menadžer je ostao sam na plaži i valjda to čuo”, kazao je.

I Marijon je kaže nabacio šalu, no prijatelju koji je stajao do njega, dodavši kako ih djeca nisu čula.

Uz to Marijonn smatra da su šale najbolji lijek za razbijanje diskriminacije.

Problem je, kaže, nastao kad im je prišao Jacquesov menadžer koji je bio vidno uzbuđen.

“Odgovorio sam mu da prihvaćam, da mi je žao što su to tako shvatili jer nije bilo zlonamjerno i da primam na znanje. Međutim on je ostao još i još i postajao sve neugodniji. Počeo je s prijetnjama s policijom iako ne znam po kojoj osnovi, i nastavio s naglašenim tonovima: „da bog da vam djeca bila debela kao Jacques“- ?! Točno to je rekao tim riječima. Tad smo shvatili da je čovjek prešao granicu i uz pomoć nekih ljudi sa strane maknuli tog čovjeka. To je bila nezamislivo čudna scena, kao neka sekta. Hvalio se kako su oni povezani, kako je 15 godina uz njega, to je tako emotivno shvatio da je bilo baš… jako čudno. Dakle, smatram da su tu dva problema: Prvo, molim vas nemojte se šamponom tuširati na plaži. To se – ne radi. Bio to Jacques ili bilo tko. Drugo, ono za što svi mi koji se bavimo ovom tematikom naglašavamo jest da osim što se različitosti trebaju prihvatiti, i sami mi koji jesmo različiti trebamo sebe prihvatiti takve kakvi jesmo. Jedno bez drugog ne ide. Drugim riječima, ne treba imati komplekse. Znači, Jacques uopće nije prisustvovao toj sceni ni tome što je prethodilo”, kazao je Denis Marijon za Večernji i dodao kako nema ništa protiv Jacquesa, te rekao kako mu želi sve najbolje.


Komentari