JAVILA SE LOKASOVA BIVŠA NAKON PREKIDA! Poručila da je zaokupljena ljubavlju: ‘Izdominirala sam samu sebe’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Manekenka Jelena Katarina Kapa radi punom parom. Modni editorijali, revije i snimanja, dio su njezine svakodnevice. Svoju besprijekornu liniju ponosno pokazuje, a iza toga stoje sati provedeni u teretani kao i zdrava prehrana. Ovoga puta, pratitelje je oduševila statusom u kojem je priznala koliko se voli i serijom fotografija.

“Zaokupljena ljubavlju prema sebi”, napisala je i dodala “izdominirala sama sebe, priznajem”.

Ako je suditi po objavama na Instagramu, manekenka baš i ne pati za dugogodišnjim partnerom Joškom Lokasom. Da nešto ne štima u njihovoj vezi, bilo je sasvim jasno kada je obrisala sve njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Kasnije se i oglasila oko prekida.

“Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje”, poručila je Jelena.

Iako ih dijeli 20 godina razlike, Jelena i Joško su uvijek djelovali kao skladan par, a ljubav nisu krili. O braku nisu govorili kao daljnjem koraku u njihovom odnosu, ali su živjeli zajedno. Što je presudilo krahu njihove veze, znaju samo njih dvoje.


Komentari