JAVILA SE ANJA ALAVANJA IZ DUBAIJA PA ZAINTRIGIRALA MNOGE: ‘Ima i većih budala od nas’

Foto: Instagram

Voditeljica i novinarka, 38-godišnja Anja Alavanja Romac u travnju je rodila treće dijete, dječaka Dana, a sada je otkrila kako provode zajedničko vrijeme u Dubaiju.

Sudeći po objavama na njenom Instagram profilu, Anja uživa u roditeljstvu, a obiteljsku bajku dijeli s 34-godišnjim partnerom Vedranom Viljevcom, ekonomistom i nogometnim trenerom. Ovom prigodom ispričala je jedan događaj iz Dubaija koji je mnoge zaintrigirao.

“Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo…”, napisala je Anja.

“I onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicima, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada… A ja si pomislim, ima i većih budala od nas”, dodala je.

Osim toga, voditeljica je na društvenim mrežama otkrila pratiteljima kako je provela Božić i Novu godinu.

‘Ni dani izmedju Božića i Nove Godine kada ne znate koji je dan. Radim li danas, slavi li se nešto, jesmo li na čušpajzu ili francuskoj. Idemo li u goste danas, ili netko dolazi k nama. Daj da idemo negdje, imam frizuru”, napisala je ispod fotografije na kojoj je dotjerana te spremna za slavlje.


Komentari