JAPANKE U DUGINIM BOJAMA?! Ella otkrila čime ju je Charles osvojio, razlog je poprilično bizaran

Foto: Instagram

Popularna domaća blogerica Ella Dvornik na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je objasnila jedan od razloga zašto se udala za 17 godina starijeg Charlesa Pearcea.

Na fotografiji se nalazi par japanki koje na sebi imaju neke dugine boje te njezino priznanje. “Jedan od razloga zašto sam se udala za Charlesa”, napisala je influencerica iznad japanki te stavila emotikon srca. Pojašnjenje je uslijedilo ispod japanki. “Od svih japanki, on odabere ‘pride'”, pojasnila je i opet dodala srce.

Podsjetimo, Charles je prije nekoliko dana proslavio rođendan, a Ella mu je čestitala objavom na Instagramu. “Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET!”, napisala je tada influencerica, a zaželjela je i da zajedno proslave još puno zajedničkih rođendana tijekom kojih će ostajati mladi u glavi dok tijela stare.

FotoČ: Instagram screenshot

Inače, Charles i Ella sudbonosno su “da” izgovorili 2019. godine u Las Vegasu nakon tri godine zaruka. Influencerica je tada napisala da su cijelo vrijeme pokušavali isplanirati vjenčanje, ali zbog toga jer su im obitelji na drugom kraju Europe, to im je bilo jako teško. Tada je zaključila da su upravo zbog toga vjenčanje napravili na svoj način. “Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim”, napisala je. Roditelji su i dviju djevojčica, trogodišnje Balie Dee i Lumi Wren koja je na svijet stigla u veljači prošle godine.

Komentari