Janica Kostelić zablistala je u dijamantima u reklamnoj kampanji SNJEŽNO KRALJEVSTVO

Jelena Balić

EPL Diamond pokrenuo je reklamnu kampanju SNJEŽNO KRALJEVSTVO, čije zaštitno lice je Janica Kostelić.

Proslavljena skijašica Janica Kostelić nastavila je aktivnosti u sklopu suradnje s EPL Yakutian Diamonds i predstavila novu kolekciju ZIMA 2015, u kojoj su naušnice i prsten u obliku snježne pahuljice dizajnirani posebno za nju. Posebno iznenađenje za ljubitelje dijamanata ove zime predstavlja limitirana kolekcija od srebra po vrlo pristupačnim cijenama.

JANICA_SNIJEG
Naša Snježna kraljica i dijamanti EPL-a koji dolaze iz najhladnijeg naseljenog područja u svijetu, gdje se temperature zimi spuštaju i do -72 stupnjeva Celzijusa, predstavljaju zaista savršenu kombinaciju. Dok se dijamanti kolekcije Firing Ice sjale poput leda, Janica je kameru osvojila svojom toplinom.
Janicu je za ovu prigodu odjenuo poznati modni dizajner Ivica Skoko, s nekoliko svojih raskošnih haljina. Fotografije je izradila Jelena Balić, dok su za frizuru i šminku bili zaslužni Domagoj Vidaković i Žana Kožul.

JK2


Više o EPL Diamond grupi:

EPL Diamond, jedan od najvećih svjetskih proizvođača i trgovaca dijamantima, ostvario je ove godine ulazak na hrvatsko tržište otvaranjem draguljarnice EPL Yakutian Diamonds u Centru Cvjetni u Zagrebu.
Tvrtka obuhvaća svaki korak proizvodnje dijamantnog nakita, od brušenja dijamanta bilo koje kompleksnosti, iz rudnika u Jakutiji, do proizvodnje nakita i izloga svojih remekdjela u 45 EPL poslovnica diljem svijeta.
Zaštitni znak tvrtke su tzv. „Firing Ice“ dijamanti koji imaju izvanredna svojstva boje i čistoće, što potvrđuje i činjenica da je samo 0,001% neobrađenih dijamanata na svijetu pogodno za proizvodnju koja može nositi ime “Firing Ice”.

Komentari

loading...
-->