Janica Kostelić zablistala ispred zgrade Vlade

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je medijima potvrdila da je trudna, Janica Kostelić pojavila se jutros na sjednici Vlade Republike Hrvatske. Ispred Banskih dvora nasmiješenu državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport, koja je bila odjevena u dugi crni kaput, dočekali su brojni fotoreporteri.

Podsjetimo, jedna od najboljih skijašica svih vremena postat će majka početkom sljedeće godine i iščekuje sinčića, piše Jutarnji list.

Očekivano, 36-godišnja Zagrepčanka presretna je zbog trudnoće, kažu njoj bliski ljudi, i silno se veseli što će postati majkom.

‘Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko’, rekla je Janica za Story.

Bit će joj to i najljepši rođendanski poklon ako se termini poklope jer će naša Snježna kraljica 5. siječnja proslaviti 37 godina života, zbog čega se ujedno i FIS-ovo natjecanje na Sljemenu održava upravo u tom terminu.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

“Osvojila sam ono što sam željela, čemu sam težila. Odluka nije bila teška. Danas živim kao u nekom crtiću… Među anđelčićima i vražićima. Vjerujem u sebe, znam što mogu. Radim stvari onako kako mi dođu. Puno putujem, skijam i dalje za svoj gušt, ljeti ronim, uzbuđenja u mom životu ne nedostaje”, izjavila je prije tri godine Kostelić u intervjuu za Jutarnji list.

Njezin stariji brat Ivica sa suprugom Elin imao je već tada prvog sinčića, Ivana, kojem je tada bila godina dana. Cijela obitelj zaljubila se u mališana, pa tako i Janica. Upravo zato, neposredna kakva jest, bez puno razmišljanja, na pitanje novinara u istom intervjuu “Što je smisao života?” brzo je uzvratila: “Imati djecu”. Ispričala je tada i kako danas uživa u životu, kako joj je tijelo savršeno, zdravo i jako, sve dobro funkcionira.

“Preporodila sam se otkad su mi izvadili štitnjaču. Ozljede su bila samo jedna, mala stavka u odluci da prestanem skijati. Nije to bio glavni razlog. Svaki posao kojim se čovjek bavi ima neku negativnu komponentu. I puno pozitivnih, barem kod mene. To su sve iskustva koja su me mnogočemu naučila. Tako gledam na stvari. Tako vidim i svoju sportsku karijeru”, istaknula je.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kako se neslužbeno doznaje, planira nastaviti raditi kao državna tajnica jer je s trudnoćom sve u najboljem redu, a svakako ima i dobru potporu u obitelji. Otac Antei majka Marica, koji će treći put postati baka i djed, bez sumnje su presretni. Novi član u obitelji Kostelić treći je dječačić zaredom. Nakon prvog, Ivana, Ivica i Elin Kostelić u ljeto 2016. dobili su još jednog sina, kojem su nadjenuli ime Leon.

A sasvim slučajno Janica se prije tri godine referirala na zaključak novinara da “treba roditi novu malu Janicu” gotovo proračunskim zaključkom: “Ne znam treba li mala Janica, ali u svakom slučaju treba – roditi. S tim se slažem.”

 


Komentari