‘JAKO MI FALI!’ Anica Kovač kroz suze govorila o tetovaži s posvetom: ‘To je njegov zadnji otkucaj’

Anica Kovač (Screenshot/IN Magazin)

Bivša misica Anica Kovač u velikom intervju za IN Magazin otkrila je da se seli iz Monaca u Zagreb s djecom, dok njezin suprug Robert Kovač odlazi poslovno u Njemačku.

”Ovaj put smo odlučili da se djeca i ja baziramo u Hrvatskoj, da će on doći što češće može i mi naravno njemu, iz jednog pustog razloga jer mi Marko sada ima 15 godina i više od dva metra visini je, pa mislim da se s njim trebamo lagano bazirati na košarku, s nogometa prelazimo na košarku. Letizia treba studirati pa mislimo da još nije vrijeme da žive sami, tako da ćemo vidjeti kako će muž izdržati sam. Uglavnom, želim da su mi dobra djeca, da su dobri ljudi što je najvažnije”, izjavila je Anica.

Govorila je i o znakovitoj tetovaži na ruci. Naime, svom ocu je posvetila tetovažu otkucaja srca, a suze nije mogla sakriti.

”To je zadnji otkucaj mog tate koji je umro prije osam mjeseci. To čuvam, to mi je kćer uslikala i to držim…”, otkrila je.

Na pitanje koji ju trenuci najviše vežu za oca, emotivna Anica se prisjetila djetinjstva:

”Pa sve nekako. Sjećam se kao dijete kad me vodio za ruku, kad smo živjeli vani, uz njegov odgoj mi doslovice ništa nije falilo, je bio strog i svoj, što je isto u redu i jako mi fali i taj dio se ne može opisati tako da sam jako sretna što sam imala takvog oca kao što je bio i čuvam to…ne znam…bilo što da sad kažem, nema smisla. Sad si me rasplakao…”, priznala je.

Komentari