‘JAKO JE TEŠKO OPSTATI U VEZI’ Ljupka Gojić Mikić iskreno progovorila o privatnom životu

Photo: Instagram

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki, poduzetnica i dizanjerica Ljupka Gojić Mikić (38) majka je triju djevojčica – Janne Siene, Mile Amelie, Mari Dane, a nedavno je progovorila o svojoj svakodnevnoj rutini, tajni sretne veze i privatnom životu.

Puno vremena posvećuje svojim kćerima koje trenutačno najviše brinu školske obaveze. Priznaje Ljupka da im je online škola bila izazov, ali uspješno su se s njime nosili.

“Nije bilo strašno, a ni lagano. Klincima je lakše nego roditeljima. Ti kao mama ili tata želiš da bude sve dobro, a opet ja nisam mama koja će umjesto njih rješavat njihove zadaće. To školovanje traje na kraju cijeli dan, ali takva je situacija ne možemo ništa promijenit. Da ima dreke, galame, smijanja, ima svega, ali sve će to proći nadam se”, izjavila je za Dnevnik.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

U ovim izazovnim vremenima bivšoj manekenki najviše nedostaju putovanja.

“Jako mi sve nedostaje. Sad kad sjedim sve što mi je išlo na živce htjela bih da se ponovi. Da me stave na sve strane i s njih tri sve ću podnijeti”, priznala je.

S bivšim nogometašem 41-godišnjim Mihaelom Mikićem u sretnom je braku 21 godinu.

“Jako je teško opstati u vezi, s jedne strane profesionalni sportaš i profesionalni model s druge. Danas me nazovu, sutra sam u avionu za Venecuelu, nema planiranja. Na kraju je vrijedlo baš zbog toga, bili smo uporni u poslu i s tri curice i sad smo stalno zajedno. Godišnjice smo više slavili prije i sve se može imati, i ljubav i poštovanje i razumijevanje i to da imaš slobodu”, otkrila je Ljupka.


Komentari