Jadranka Kosor razočarana jer nije pozvana na ručak s Macronom: ‘Pozvan je Dalić koji je izgubio od Francuske’

Foto: Jadranka Kosor Twitter

Francuski predsjednik Emmanuel Macrona obavio je susret s predsjednikom Zoranom Milanovićem te potpisao Ugovor o nabavci Rafala s premijerom Andrejem Plenkovićem, pa je na raspored došao radni ručak u Esplanadi.

Upravo je premijer Plenković organizirao ručak u Esplanadi, a na popisu se našla uvažena imena poput pjevačice Tereze Kesovije, bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića, ali i trenutnog izbornika Zlatka Dalića.

Međutim jedno važno ime je izostavljeno s popisa, a to su prvi primijetili Twitteraši koji su odmah reagirali.

Foto: Jadranka Kosor Twitter

“Koliko vidim, Jadranka Kosor nije na svečanom ručku iako je s Francoisom Fillonom, tada premijerom, potpisala prvi strateški sporazum RH i FRA”, napisala je jedna korisnica društvene mreže koja nije dugo čekala na komentar Jadranke Kosor koja je također aktivna na Twitteru.

“Točno. Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji. No, dobro. Na ručak je pozvan Z. Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi”, uzvratila je bivša premijerka.

“Ako je on izgubio znači Vi ste pobijedili Francusku potpisom tih sporazuma? Baš me zanima korist RH od svih tih pustih sporazuma. Dalićevu zna 80% svjetskog stanovništva”, nadovezao se jedan korisnik na komentar premijerke.

 


Komentari