Jadranka Kosor poručila: ‘Žene stradaju u vrijeme nogometnih prvenstava jer neće zatvoriti usta’, a fanovi joj poručili da je cool

Foto: Jadranka Kosor Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je odigrala svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a sreću je našm dečkim prije utakmice poželjela i Jadranka Kosor.

Bivša premijerka tu je priliku iskoristila ida upozori i na nasilje koje, kako je kazala, žene trpe tijekom nogometnih prvenstava.

“Sretno hrvatskoj reprezentaciji danas. I mnogim ženama koje u vrijeme Europskih i Svjetskih nogometnih prvenstava teško stradaju. Jer ‘ne znaju šutjeti'”, započela je.

“Jer neće ‘zatvoriti usta’. Šetnja s porukom”, napisala je uz fotografiju na kojoj nosi majicu s natpisom “Stop obiteljskom nasilju nad ženama”, zaključila je Kosor na Twitteru, gdje je poprilično aktivna.

“Prekrasni ste, plus odličan outfit”, “Ovo nije prva dama naše politike,ovo je jedina dama naše politike”, “Kako ste cool”, “Lajkam poruku”, “Malo patetike uz šetnju”, tek su neki od komentara ispod objave.

 


Komentari