JACQUES UPOZNAJE MARIAH CAREY: ‘Ona je moja boginja. Pomirisat ću ju iz bliza, ali ne smijem ju dirati’!

Facebook

“Mariah je moja boginja još dok sam bio klinac. Dobit ću priliku da ju i pomirišem izbliza. Bit ću oduzet, ali ću se nastojati skulitrati. U pravilniku piše da je ne smijemo samoinicijativno dodirnuti”, kazao je pjevač.

Pjevač raskošna glasa, Jacques Houdek, gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju i govorio o svom zajedničkom koncertu s Ninom Kraljić koji će se održati 27. travnja u Lisinskom. “Oduvijek sam imao veliku želju napraviti takav koncert. Minimalistički, a u velikoj dvorani. Riskantno je, glasovi će u potpunosti doći do izražaja, a na nama je da ne zaribamo”.

Publici je najavio kako će koncert biti laganica. “Želja mi je da ljudi odu kući ispunjenog duha i da u pozitivnom ozračju ispratimo Ninu na Eurosong”, izjavio je pjevač i pohvalio se kako putuje u Beč na koncert Mariah Carey, te da će imati prilike upoznati ju i uživo.

“Mariah je moja boginja još dok sam bio klinac. Dobit ću priliku da ju i pomirišem izbliza. Bit ću oduzet, ali ću se nastojati skulitrati. Iako slovi za divu, ona si sve može dozvoliti. U pravilniku piše da je ne smijemo samoinicijativno dodirnuti. Neću joj pokloniti CD, ali možda hoću licitarsko srce ili neki drugi suvenir”, kaže Jacques koji je ruke ukrasio dvjema tetovažama, na kojima pišu imena njegove djece.

“Davidu je to jako fora, a Sofia se čak malo i plakala. Rekla je da to nije cool i da sam prestar, ali joj se kasnije svidjelo”, priča glazbenik.

Zaigrao je Jacques i kviz “s kim bi radije”, a pokazalo se kako bi radije snimio duet sa Rozgom nego sa Severinom, da bi prije trenirao s Dečakom nego s Cetinskim, a da bi pjesme volio razmijeniti s Oliverom Dragojevićem.

“Kad bih morao podijeliti janjetinu s Ivanom Kindl i Ivankom Boljkovac ne bih se mogao odlučiti. Obje su gurmani. Threesome, u troje je uvijek zabavnije”, izjavio je Houdek.


Komentari