JACQUES UPADAO NA SVADBE: Razveselio mladence na njihov najvažniji dan (FOTO)

press

Mnogima je želja da im na vjenčanju pjeva uživo neka od zvijezda.

Sretnicima se ta želja i ostvarila proteklog vikenda kada je Wedding City, vodeći megastore za vjenčanja, odveo Jacquesa Houdeka na proslave vjenčanja u Zagrebu.

press
press

Veselje ionako radosnih mladenaca uvećala je činjenica da je ovaj događaj bio potpuno iznenađenje za oboje ili jedno od njih i veliki broj okupljenih uzvanika. Avantura “Wedding Wish” započela je u restoranu Pyrus s mladencima Rominom i Igorom, čiji je prvi ples bila baš Jacquesova pjesma ‘Živim za to’.

press
press

U prvi mah nisu ni primjetili da im uživo, tu kraj njih, pjeva upravo sam izvođač. Trenutak spoznaje bio je apsolutno iznenađenje i oduševljenje sretnog para čiji je muški dio na ramenu svoje drage uspješno skrivao suze sretnice.

Na sljedećem vjenčanju Ane i Nikice u Matis Lounge baru uz osmijehe i ushite prisutnih uz Jacquesa je zapjevala i jedna od gošća, a sretni je par oduševljeno primio najljepše želje za svoj zajednički život.

press
press

Da ima neke od najljepših ljubavnih stihova Jacques je potvrdio i u Muzeju Mimara gdje je pred 130 uzvanika iznenadio Zrinku i Gorana, te uz razdragane suze okupljenih nazdravio sretnom paru. Večer je još bila mlada, a atmosfera nabijena pozitivnim emocijama, stoga su organizatori Wedding Wisha odlučili rasplesati i više stotina gostiju mladog bračnog para Tee i Ivana u Gastro Globusu.

press
press

Pjesme ‘Stotinama godina’ i ‘Zauvijek tvoj‘ orile su se iz grla veselih svatova koji su u euforiji fotografirali prvi kod nas zabilježen takav prizor. Cijeli događaj imat će i svoju video inačicu, a Wedding City projekt nastavlja i s drugim celebrityjima.

Komentari