Jacques predstavio svoj drugi prateći vokal za Euroviziju: ‘Matija je jedan od najperspektivnijih mladih pjevača’

Jacques Houdek “naoružao” se vrhunskim pratećim vokalima!

Jacques Houdek ponosno predstavio drugoga od trojice pratećih vokala koji će s njim nastupiti na 62. Eurovision Song Contest u Kijevu…

Matija Cvek jedan je od najperspektivnijih mladih hrvatskih pjevača koji već nekoliko godina nastupa i kao Jacquesov prateći vokal. Upravo je ta uspješna suradnja presudila u odabiru jer Jacques u Matiju ima potpuno povjerenje i siguran je u njegov doprinos projektu. U dosadašnjoj karijeri Matija je objavio i nekoliko svojih singlova, a nastup na Euroviziji zasigurno je najveća nagrada za njegov dosadašnji rad”, stoji u objavi na službenoj stranici Jacquesa Houdeka.

Matija je, naravno, i više nego presretan, a u svojoj je objavi kazao da mu je ukazana ogromna čast i povjerenje te da osjeća veliku odgovornost i zahvalnost.

“Strahu mjesta nema, jer život počinje gdje komforna zona završava.  Pjevati pored jednog od najboljih i najvjerodostojnijih predstavnika koje smo na Eurosongu ikada imali za mene je, u mojoj kratkoj glazbenoj karijeri, od najvećeg značaja. Hvala ti J, znam da ćemo razbit!”, kazao je Matija u objavi.

Matiji su, piše, u Cosmu, na zadnjem partyju prije Ukrajine, poželjeli sretan put i sreću, a on im je i više nego zahvalan što vjeruju u njega.

Više o perspektivnom mladom pjevaču pročitajte u našem intervjuu:

>>> GLAZBA NA NJEMU OSTAJE: Matija je prvi puta zapjevao u vrtiću, a sada nastupa uz najveće zvijezde (VIDEO)


Komentari