Jacques Houdek prisjetio se svog uspjeha na Eurosongu, fanovi ga nahvalili: ‘Bilo bi lijepo vidjeti Vas ponovno na europskoj pozornici’

Jacques Houdek (Foto: Tonci Plazibat/CROPIX)

Pjevač Jacques Houdek (41) na svojoj Facebook stranici prisjetio se svog uspjeha na Eurosongu prije pet godina. Jacques je tada ušao u finale s osmog mjesta u polufinalu, a završio je na 13. mjestu u finalu.

“Facebook podsjeća na 11.5.2017. Točno na današnji dan prije pet godina Hrvatska je ušla u veliko finale Eurosonga koji se održavao u Kijevu”, napisao je uz snimku svog nastupa u Ukrajini.

‘Meni je ova izvedba vrh. Nema dalje. Maestralno otpjevano i izvedeno da mi nikad neće biti jasno zašto… Zašto nije osvojila prvo mjesto… Mislim da ni prije, a ni poslije Hrvatska neće imati bolju izvedbu niti boljeg predstavnika. Svaka čast’, ‘Po meni najbolja naša pjesma od 90ih na ovamo. Bilo bi lijepo vidjeti Vas ponovno na europskoj pozornici’, pisali su mu obožavatelji.

‘I još uvijek mogu samo reći: Ah, koji glas!’, ‘Drugačije, neviđeno i premoćno’, ‘Tvoja izvedba je bila vrhunac. Nije bila poštena igra i nakon toga ja više ne pratim natjecanje. Za mene Eurosong više ne postoji’, neki su od ostalih komentara.

Podsjećamo, jučer je održana prva polufinalna večer 66. izdanja Eurosonga. Naša predstavnica Mia Dimšić nije upsjela izboriti finale. Od 17 zemalja samo ih je deset prošlo dalje, a to su: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.


Komentari