Jacques ganuo zdravstvenu djelatnicu koja se vraćala iz noćne: ‘Čudo je moguće, hvala ti, osjećam mir!’

Ilustracija, foto:pexels

Točno mjesec dana do Božića narodni gori od božićnih pjesama, što starih, što novih, a jutros se u Jutarnji klub Marku i Hrvoju javio Jacques sa svojom božićnom pjesmo ‘Čudo je moguće’.

“Ne bih htio da ljude baci u bed, ona naprotiv nosi nadu i vjeru u bolje sutra, ali me doista nije inspirirao Božić kao Božić nego sam se pitao kako će izgledati Božić i Nova godina, to je to pitanje koje ja postavljam sebi i cijelom svijetu”, rekao je Jacques.

Ovaj Božić želim da ljubav bude utjeha
I da podsjeti nas sve na ono najvažnije
Nova godina kao nova prilika
Da nam krene najbolje jer čudo je moguće

Budući da je tekst takav kakav je, to nije je još jedna božićna pjesma, nego pjesma koja doista govori o ovoj ludoj godini i nije mogla izaći nekih sljedećih godina, nego ove. Napravila mi je totalni dar mar, ali morao sam joj dati priliku da živi.

Upravo taj trenutak zdravstvena djelatnica po imeni Daria, kako se vidi iz Jacqueovih poruka koje je primio, vraćala se iz noćne smjene u bolnici.

U trenutku kad se, navodi, pitala ima li kraja ovoj cijeloj situaciji u kojoj smo se našli, ima li nade na Narodnom radiju najavljena je upravo njegova pjesma.

“Slušam, doslovno proživljavam svaku riječ u stihu napisanom i osjećam mir..samo ću ti reći ovo – hvala ti!”, poručila je Daria pjevaču, koji je ostao jednako ganut porukom kao i ona njegovom pjesmo.

“Upravo se zbog ovakvih emocija i bavim glazbom. Ovo nije zanimanje, ovo je poziv. Snage da ustrajem sve ove godine daju mi ovakve iskrene rečenice svih vas koji znate prepoznati, osjetiti. Hvala vam svima!

Zapamtite – ČUDO JE MOGUĆE. Vjera i nada ne smiju nas napustiti nikada. NIKADA!!! Bit će bolje. Čuvajte se!”, poručio je između ostalog Jacques.

Komentari

loading...