‘JA TO NISAM TAKO ZAMIŠLJALA’ Ecija Ivušić probudila se u suzama na dan vjenčanja, otkrila je i razlog

Ecija Ivušić (Foto: Instagram/Ecija Ivušić)

Ecija Ivušić i Goran Belošević su prije više od dva tjedna uplovili u bračnu luku, a iako je vjenčanje otoku Vrniku kraj Korčule izgledalo poput bajke, nije sve išlo kao ‘po špagi’.

“Ja se probudim i počnem plakati i suza suzu goni…Ja to nisam tako zamišljala, to je bio trash party, white trash party”, rekla je Ecija za In Magazin, dok je Belošević nastavio.

“Supruga od jednog mog prijatelja s tenisa Petra Jelenića iz Splita, slučajno u želji da naprave neku koreografiju, ona je napravila dva koraka natrag i pala u more. Sad bi netko očekivao da cura počne plakati, a ona se krene smijati i na kraju ostatak muške strane svi u more tako da, reakcije i komentari s moje strane da je daleko najbolja fešta ikad”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Kasnila na vjenčanje

Eciju su, zbog nemogućnosti pristanka broda u luku, ali i nešto dužeg šminkanja te popravka frizure, Goran, matičar i uzvanici čekali punih 40 minuta.

“Ja sam na svoje vjenčanje kasnila 40 minuta. Ja nikad ne kasnim, ne možeš vjerovati, ali stvarno nije mojoj krivnjom”, rekla je Ecija koja nije mogla zadržati emocije kad je vidjela Gorana kako je nestrpljivo iščekuje.

“Ja vidim Gorana on stoji tamo na molu i čeka, baš je bio predivan. I vidim njega , to mi je bilo toliko prekrasna scena i svi ti naši ljudi prekrasni, sređeni na tom mom najdražem otočiću i onda sam se tamo naravno, rasplakala sam se malo”, prisjetila se Ecija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)


Komentari