‘JA SAM U STANJU PRED HITNU!’ Lana Jurčević doživjela dramu i poručila: ‘Smršavjela sam 10 kila od muke’

FOTO: Lana Jurčević/Instagram

Osim što se uspješno bavi pjevanjem, Lana Jurčević ima i svoj kozmetički brand na kojem vrijedno radi da ga unaprijedi i u širem pogledu dovede na tržište. No, sudeći po njenoj objavi na Instagramu, kada je u nedjelju došla u svoje skladište, dočekao ju je pravi kaos – sve je bilo poplavljeno.

“Ja sam doslovno stanje pred Hitnu”, rekla je u snimci uznemirena Lana i objasnila je situaciju. Naime, u susjednoj je hali pukla cijev, zbog čega se voda izlila u dio skladišta koji ona koristi za svoj kozmetički brand. Lana je sa svojim radnim kolegama skupljala mokre kutije jednu po jednu, kojih je, kako navodi, bilo jako puno.

Foto: Instagram

“300 kutija sam digla i sve raspadnute kutije jednu po jednu skupljala k’o puzzle po podu. Sve se cijedi s nas… Eto smršavila sam 10 kila od muke”, napisala je Lana osvrćući se tako i na pogrdne komentare Nevena Ciganovića i o njenom, kako su rekli u jednoj emisiji, višku kilograma.

“Izgleda grozno. Malo se udebljala, ova korona ne čini joj dobro”, rekao je društveni kroničar i stilist Neven u showbizz emisiji komentirajući haljinu u kojoj se Lana pojavila na ovogodišnjem Porinu.

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Unatoč pogrdnim komentarima, Lana se na društvenim mrežama trudi širiti pozitivnu energiju i podizati samopouzdanje svojim obožavateljicama. No, jednom je priznala da ipak nije uvijek tako.

“Imam i ja svoje dileme, izazove i neizvjesnosti. Srećom ne drži me dugo, jer si ja zadam milijun nekih stvari koje me vesele pa se tome posvetim tristo posto i onda više nit’ vidim nit’ čujem te vijesti loše koje ‘iskaču’ sa svih strana”, rekla je Lana za Story.hr, dodajući da vjeruje da svi krojimo svoju sreću i život.

Komentari