‘JA SAM PAMETNO BIRALA!’ Bojana Gregorić Vejzović čestitala rođendan suprugu! Otkrila i koliko je mlađi od nje

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) / Bojana Gregorić Vejzović)

Domaća filmska, televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) na svojem Instagram profilu čestitala je rođendan svojem suprugu Enesu Vejzoviću (45).

“Ja sam pametno birala, mlađeg od sebe 5 godina, a da se ne kuži! To što je pametniji od mene se kuži, ali i na to sam ponosna! Sretan rođendan ljubavi”, poručila je Bojana.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji s čestitkama.

Inače, Bojana i Enes u braku su od 2006. godine, a slove za jedan od najskladnijih domaćih parova. Imaju sina Raula i kći Zoe.

Podsjećamo, Bojana je prošlog mjeseca u epizodi podcasta ‘Ajmo iskreno’ s Dorijanom Klarićem iskreno opisala razdoblje u kojem je bila prava buntovnica te se bez pristanka roditelja udala za tada megapopularnog pjevača Borisa Novkovića (54).

“Nisam bila netko tko je sanjao o karijerama, velikim novcima, putovanjima… Imala sam svoje poslanje tog klasičnog baleta gdje sam nažalost doživjela povredu pa je tu bila neka prijelomna točka… Onda se dogodilo neko moje, neću reći tinejdžerstvo jer s 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš što želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke trageove, strahove od komunikacije s ljudima…. Puno sam rekla!”, iskrena je bila Bojana.


Komentari