‘JA NE MOGU SAKRITI OBLINE’ Lidija Bačić se ponovno oglasila oko skandala u Sarajevu, pa otkrila tajnu atraktivnog izgleda

Lidija Bačić (Foto: Instagram/Lidija Bačić)

Lidija Bačić je podigla veliku medijsku prašinu kontroverznim nastupom u minici ispred katedrale u Sarajevu. Na performans splitske pjevačice reagirali su mnogi sarajevski građani putem društvenim mreža, koji su se zgražali njenim outfitom, ali i tamošnji gradski dužnosnici.

Lille je prije nekoliko dana sudjelovala na modnoj reviji domaće dizajnerice, a tu se pred kamerama In Magazina ponovno osvrnula oko ‘mini suknja afere’.

“Ja uopće ne znam gdje je nastao problem, iskreno! To se radi o samom centru grada, tamo je hrpa tih restorana i kafića, tu se sve događa i prije mene su nastupali i poslije će mene nastupati razni izvođači, ali kako sam rekla, ne mogu sakriti obline, ali zapravo je to bila jedna jako lijepa i svečana seksi haljina, ali što ja mogu kad stoji tako kako stoji”, izjavila je Lille.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile)

Dotaknula se Lidija i svoje atraktivne linije, naglasivši da je genetika tu igrala ključnu ulogu.

Prvenstveno smo mi svi Bačići, sestre i brat, svi smo visoki i vitki, na prvom mjestu ja mislim da je tu genetika, a onda sve popratno, naravno jedem ja sve živo, ali opet imam dana kad želim samo laganiju hranu, nekakve salate, ne idem u teretanu, to nisam fan, ali recimo volim plivanje liti, nekad malo bazen”, kazala je Lidija.

Komentari