‘J. LO NA APARATIMA’ Tatjana Dragović na Elle Fashion Showu zablistala u seksi haljini, komentirala je i Rozga

Foto: Instagram

U četvrtak navečer u Zagrebu održan je ‘Elle Fashion Show’, jedinstvena modna revija. Svoj okrugli 20. rođendan, časopis Elle obilježio je među ostalim i revijom top 10 dizajnera, dosadašnjih dobitnika ‘Elle Style Awardsa’.

Na događanju su se pojavile brojne poznate osobe, a među njima i jedan od najljepših domaćih parova, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić. Bivša manekenka ukrala je sve poglede u haljini otkrivenog trbuha dok se glazbenik odlučio za rastvorenu crno-bijelu košulju i crne hlače dodajući toj kombinaciji ogrlice i prstenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Ispod Tatjanine Instagram objave brojni pratitelji su joj poručili: “Boginja, J.lo na aparatima, Baš si lijepa, Uvijek posebno lijepa, ma divna, Beauty”. Svoje oduševljenje njenom objavom iskazale su u komentarima i poznate zvijezde poput Jelene Rozge, Nike Turković, Lucije Lugomer, Ive Jerković.

Rozga je jednostavno komentirala ‘Aaaaa’, dok je Iva Jerković poslala vatrice.

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani, a sada imaju i šestogodišnju kći Luce. Tatjana pak iz braka s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece, kći Amber i sina Emanuela. Bivša manekenka rijetko pokazuje svoju djecu na društvenim mrežama no kada je prošle godine pozirala na maturalnoj večeri svoje kćeri, mnogi su uočili kako joj izgleda kao starija sestra. Amber je svakako naslijedila ljepotu od majke koja je po mnogima jedna od najljepših Hrvatica.

Komentari