‘IZUZETNA LJEPOTA!’ Jadranka Kosor pokazala kako je izgledala u mladosti: ‘Stare slike, prve sijede…’

Jadranka Kosor (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Hrvatska političarka te nekadašnja predsjednica Vlade Republike Hrvatske, Jadranka Kosor (68)  na svojem je službenom Twitter profilu pokazala kako je izgledala u mladosti.

“Stare slike, prve sijede. Ohrid, Festival radija i televizije, prve nagrade za emisije, nezaboravne uspomene”, napisala je u opisu fotografije.

“S ovom slikom ste me na nešto podsjetili. Uvjek kada gledam crno bijele slike svojih roditelja, a sad i Vašu, uvjek su mi te slike nekako ljepše od onih u boji, a i ljudi su mi puno ljepši na tim slikama, što ova vaša slika samo potvrđuje moju teoriju, jer ste stvarno zgodni”, glasio je jedan od komentara dok su ostali Jadrankini pratitelji dodali:

“Fotografije nas podsjećaju na lijepe trenutke mladosti”, “Izuzetna ljepota!”, “Ljepše Vam stoji duža kosa”, “Baš mi nalikujete na mamu ovdje.”

Inače, Jadranka je vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a prije tri mjeseca se na Twitteru požalila kakve sve komentare dobiva napisavši: “Od jučer odvratni likovi na mom tvitu. Odvratni, pakleno odvratni.”

 

Komentari