IZNENAĐENJE VEČERI: Show prva napustila Andrea Andrassy

Foto: Dario Njavro za HRT

Večeras je Andrea Andrassy zapjevala pjesmu ‘Sve što znaš o meni’, Arsena Dedića zajedno sa svojim mentorom Ivanom Penazićem, ali gledatelji su odlučili kako će oni prvi napustiti show.

Večerašnje su nastupe otvorili voditelj i komičar Davor Jurkotić te mentorica Gina Damjanović zapjevavši pjesmu ‘Ja ne morem bez nje’ Alena Vitasovića za što su dobili 19 bodova.

Isti broj bodova dobili su Ana Radišić i njen mentor Alen Đuras za pjesmu ‘Pamtim samo sretne dane’ Gabi Novak.

‘Lagala nas mala’ otpjevali su Lovro Juraga i njegov mentor Vjeko, a svojim su ritmom podignuli i publiku na noge pa na kraju osvojili 24 boda.

Lucija Šerbedžija i njena mentorica Ivanka Mazurkijević otpjevale su šansonu ‘Sve smo mogli mi’ Jadranke Stojaković.

“Večas sam dobio Luciju koju sam očekivao. Bilo je malih grešaka, ali sve si mi donijela”, rekao je Tolja, a dame su za svoju izvedbu zaradile 24 boda.

Iako se Chef Ivan Pažanin u prvoj emisiji nije proslavio, a u drugoj je ozveo pjesmu Čokolada (Ja bih te ljubio), a malim gafom u startu nasmijao je i svoju mentoricu Zsa Zsa te je prošao s ocjenom 15.

Glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić pjevali su pjesmu ‘Povratak’, a Jelena je priznala kako je to bila njena želja. Nakon što je zaradila pohvale žirija, glumicu su preplavile emocije.

“Mislila sam da ću se suzdržati, ali nisam uspjela. Ova pjesma me veže uz puno toga čega više nema, voljela bih da je moj tata može čuti”, rekla je sa suzom u oku u backstageu emotivna Jelena. Dobila je 22 boda.

Modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl pjevali su pjesmu ‘Oaza snova’ i izazvali reakcije Marka Tolje.

“Što mi radite od obiteljske ostavštine? Što su ti od pjesme uradili striko?”, našalio se jer je njegov stric bio član poznatog benda. Boris je na kraju zaradio 16 bodova.


Komentari