IZNENAĐENJE! Barbara Kolar konačno otkrila gdje nastavlja karijeru nakon odlaska s Antene

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Voditeljica Barbara Kolar dobila je novi posao. Naime, 50-godišnja voditeljica od ponedjeljka biti će za mikrofonom Gold FM-a. Voditeljicu će slušatelji tako moći čuti svakog radnog dana od 9 do 13 sati, u showu Gold Office.

“U životu nisam radila u officeu, a sad moram biti i šefica”, našalila se Barbara jutros prilikom predstavljanja na Goldu.

 “Moram priznati da imam tremu uoči ponedjeljka, ali jako se veselim, posebno jer Gold svira glazbu koju obožavam, od Davida Bowieja, Leonarda Cohena, Georgea Michaela, Robbieja Williamsa, Pink Floyda, Queena pa nadalje!”, ističe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Slušatelji su već zasuli redakciju Golda porukama oduševljenja.

“Kad sam čula da dolazi Barbara bila sam presretna, baš se radujem”, “Bit će veselja, humora i još puno dobrih nota!”, pišu slušatelj.

Podsjetimo, prije tri tjedna voditeljica je da je nakon 12 godina prestala raditi na Anteni Zagreb.

“Kraj jedne ere. Budući sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti” započela je početkom studenog objavu na Instagramu.

“Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno više od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima”, dodala je.


Komentari