Između Nediljka i Darije frcaju iskrice, a ona idealnog partnera zamišlja ovako: ‘Mora imati trbuščić i više od 50 godina’

Screenshot RTL

U RTL-ovoj emisiji “Večera za pet”, posebnu pažnju izazvali su Darija i Nediljko. Osim što su oboje iz Dalmacije, oboje su nažalost ostali su i bez bračnog partnera.

U prvoj epizodi udovac Nediljko osvojio je ostale kandidate morskim menijem, a u utorak su iskrice posebno frcale između njega i udovice Darije. Iako je na početku večere, Darija rekla da ne traži partnera, Nediljku je simpatično pristupila kao i on njoj. Već na prvom upoznavanju su kliknuli.

“Bila je najopuštenija, čini mi se da je najviše pomogla ona meni da se opustim. Mislim da je to stvarno bilo jedno dobro druženje”, komentirao je Nediljko nakon svoje večere. Slično mišljenje ima i Darija, koj je Nediljka opisala kao dragog gospodina koji odlično kuha. Idući dan, Nediljko nije krio veselje jer dolazi kod Darije na večeru.

“Vidio sam da smo generacijski najbliži, a nažalost i životna priča nas je učinila sličnim. Ostali smo bez dijela familije i ona i ja. Drago mi je baš da sam upoznao da sam upoznao jednu dušu i da je dobra duša, veselim se današnjem sastanku”, izjavio je uoči večere.

Na upit koje kvalitete mora imati njen idealni partner, Darija je simpatično odgovorila:

“Mora imati više od 50 godina, mora imati trbuščić i mora imati prosijede”.

Kako će se odnos između ovog dvojca odvijati, doznat ćemo već danas.

Komentari