‘IZLUĐUJU ME ONE UVIJEK SREĐENE INSTAGRAM MAME! MAJA ŠUPUT HAJDE, ALI OSTALE’ Lana Gojak Bajt iskreno o majčinstvu

Foto: Instagram

Domaća glumica, 37-godišnja Lana Gojak Bajt i suprug Siniša Bajt početkom kolovoza postali su roditelji kćerkice Pine, a Puljanka sa zagrebačkom adresom sada je putem svog Instagram profila podijelila mišljenje o majkama koje, unatoč maloj djeci, imaju vremena za kozmetičke tretmane, sređivanje i objavljivanje fotografija u takvim izdanjima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

˝Je l’ vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput hajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim: ‘Pa ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona’. I onda, nakon tri mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako? Slučajno˝, napisala je Lana ispod fotografije na kojoj modno usklađena pozira s malenom u naručju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)


Inače, mjesec dana nakon rođenja malene, glumica je za Zagreb.info iskreno pričala o majčinstvu, a otkrila nam je tada i kako se suprug Siniša snašao u ulozi oca. ˝Odlično! Jako sam ponosna na njega. Oduševio se njome čim ju je ugledao i odmah su ostvarili lijepi kontakt. Pjeva joj, priča priče, uspavljuje, ona ga zaljubljeno gleda, a kad bi zbrajali – mislim da joj je promijenio i koju pelenu više˝, rekla nam je tada.


Komentari