IZLETIO IZ ZAGREBAČKOG STANA? Duje Čop se uknjižio na stan u kojem se Kerum skrivao s Fani

Foto: Duje Čop Instagram/Miranda Cikotic/PIXSELL

Nogometaš Duje Čop uknjižio se na stan u Gornjem Prekrižju koji je prethodno bio ljubavno gnijezdo Željka i Fani Kerum. Iako je službeno vlasnik stana bio Fanin stariji brat, Kerumovi su na početku veze bili uhvaćeni zajedno upravo u stanu u kojem je Kerum sušio pršute.

Željko i Fani svoju su vezu najprije skrivali od javnosti jer je on još bio oženjen za samozatajnu Ankicu s kojom je dobio dvoje djece. Tadašnji splitski gradonačelnik je ljubavno utočište našao u stanu čiji je vlasnik Saša Horvat, stariji brat fatalne Fani.

Sada je stan u vlasništvu Duje Čopa koji trenutno igra za belgijski Standard Liege. Međutim, na portafonu zgrade i dalje piše prezime Horvat, prenosi 24sata. Susjedi Čopa i zaručnicu Anu Kurobasu još nisu vidjeli, a par je vjenčaje odgodio zbog pandemije koronavirusa.

“Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bih koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali, generalno, sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu, još ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno”, ispričala je Ana za IN Magazin prošlog proljeća kada je svadba odgođena.

I dok se Čop i njegova djevojka vjerojatno namjeravaju skrasiti u Zagrebu, Kerum je sa znatno mlađom Fani dom sagradio u Splitu i Rogoznici. Da ljubi trudnu studenticu, tad 24-godišnju Fani, Kerum je sam objavio na lokalnoj televiziji, a s Fani je bio u vezi od njezine 19. godine.

Veza im je danas stabilna, iako je bila obilježena brojnim usponima i padovima. Fani ga je svojedobno izbacila iz kuće zbog sumnje na nevjeru, ali danas žive mirnim obiteljskim životom i imaju troje djece.


Komentari