‘IZLAZI DO PEKARE I PRIMA DJEČJI DOPLATAK’ Evo kako danas živi bivša misica Aleksandra Grdić

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Žarila je i palila zagrebačkim noćnim životom, a mediji su pratili svaki njezin korak. Vodila je buran život, tri puta pozirala za Playboy i viđala se sa “zločestim dečkima”. No, odjednom, bivša manekenka Aleksandra Grdić (40) samo je nestala sa scene. Danas bivša misica vodi potpuno drugačiji život u rodnoj Virovitici, sa svoje troje djece i partnerom.

24sata pišu kako živi u dvorišnoj kući u jednoj od najvažnijih virovitičkih ulica koju je naslijedila od pokojnih djeda i bake.

Njezin partner Marko Šijaković povremeno radi u Njemačkoj, a mještani kažu da Aleks viđaju jako rijetko, uglavnom kada odlazi do trgovine ili u šetnji s djecom. Neki susjedi tvrde da prima dječji dodatak i naknadu za rodiljski za najmlađe dijete.

Obiteljski poznanik za 24sata je otkrio kako su bivši miss jako pogodile obiteljske tragedije, a nedavno joj je preminuo otac.

Aleksandra je posljednji put viđena u javnosti u srpskom reality showu “Parovi” gdje je ušla s Nevenom Ciganovićem, a brzo je izašla jer nije mogla bez dečka, sadašnjeg partnera Marka Šijakovića.

Ovaj zaštitar iza sebe ima mračnu prošlost te je 2009. bježao policiji u neispravnom i neosiguranom kombiju. Nakon što su ga jedva “ulovili”, policajci su mu u kombiju pronašli i 50 tisuća eura za koje je Marko tvrdio da mu trebaju za kupnju zemljišta. Zbog navedenog je bio i na uvjetnoj kazni  zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Jedino što je poznato o Aleks jest da tvrtki Muring duguje 63.232 kuna, doznaje 24 sata. Naime, živjela je u stanu od 75 kvadrata u vlasništvu navedene firme u Novom Zagrebu. 2016. godine se iselila iz stana, a prema presudi, nije plaćala ni stanarinu ni režije neko vrijeme, te se dug nakupio.


Komentari