IZGUBIO BRATA I PRIJATELJA Zagrebački glazbenik progovorio o velikoj tragediji: ‘Ja sam jedini preživio u tom autu’

Mladen Burnać (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Popularni zagrebački glazbenik Mladen Burnać u razgovoru za InMagazin progovorio je o velikoj tragediji koja ga je zadesila 1989. godine. Naime, tada je u prometnoj nesreći izgubio brata Antu i prijatelja Mišu, a on je bio jedini preživjeli u tom automobilu.

“1989. godine smo imali prometnu nesreću u kojoj mi je poginuo brat. Zvao se Ante, zvali smo ga Zdravko, on je bio menadžer i tekstopisac benda. Jedan moj prijatelj Mišo je poginuo tamo i ja sam jedini preživio u tom autu”, kazao je Mladen.

U čast bratu i prijatelju, Mladen je objavio album “Brze banane”, ali i maksi singl “Oglasi” na kojem su mu kao gosti zapjevali Severina, Ivana Banfić i Sandi, koji su tad bili na počecima karijera.

“Ivana Banfić mi je bila prezgodna, ona je negdje svirala klavijature, pratila Stavrosa, negdje sam je viđao ovako, na televiziji. Izgledala mi je kao mulatkinja, nju sam zvao jer mi je bila komad”, ispričao je kantautor, otkrivši kako je Severina već tada imala menadžericu.  “Severina je toliko bila predana tome da je nabavila i plavu periku da bila u spotu. Bilo je simpatično da je došla s menadžericom, to joj je bila sestra. Onako, tek je počela, još ništa nije napravila, a već je imala menadžericu”.

Počeo u bendu ‘Brze banane’

Burnać je počeo kao pjevač i gitarist u punk sastavu Brze banane koji je krajem osamdesetih bio jako popularan, a najpoznatiji je po hitovima ‘Ne zovi mala policajce’ i ‘Jer ti ljubiš drugoga’ (duet s Arsenom Dedićem),


Komentari