IZGUBILA 60 KG PA ZAPJEVALA U ‘SUPERTALENTU’: ‘Sretnem na ulici nasilnike iz osnovne škole, ne zamjeram im više ništa’

FOTO: Screenshot / YouTube

Nina Martina Korbar široj je publici postala poznata gostujući prije tri godine u showu ‘Život na vagi’, a sada je imamo priliku gledati u ‘Supertalentu’. U prvom je shovu izgubila preko 60 kilograma, i to je bilo presudno da uporna Martina otkrije svoje nove talente, zahvaljujući kojima ju gledamo i u polufinalu ‘Supertalenta’.

‘Ušla sam u show kako bih zacementirala pozitivne promjene u prehrani i treninzima koje sam počela prije prijave. Zbilja mi je bio cilj promijeniti sebe nabolje do kraja života. ‘Život na vagi’ je poglavlje iza mene, ono je zatvoreno, ali ću uvijek biti sretna što sam ga imala i što mi je upravo taj show bio velika prekretnica. Zahvalna sam na tom iskustvu. Bog mi je uslišao molitvu i danas živim puno sretnije, bolje i kvalitetnije’, ispričala je za Story.hr.

 Dodaje kako je u ‘Životu na vagi’ promijenila svakodnevne prehrambene navike. ‘Shvatila da su organizacija i priprema obroka unaprijed 70 posto odrađenog posla. Još nisam dosegnula razinu discipline koju želim, ali trudim se, radim na sebi i idem ka tome. Danas većinom jedem balansirane i cjelovite obroke koji su nutritivni i zdravi. Kuham sama i uživam u tome. Obožavam pir, zob, skyr, bulgur, meso, ribu, povrće i općenito dobre, svježe namirnice. Nedavno sam položila ispit za pripremu jela i slastica jer pripremam jedan poslovni pothvat vezan upravo uz zdravu prehranu. Veselim se tome’, dodaje za spomenuti portal.

Osvrnula se i na negativne komentare na društvenim mrežama i bulling koji je doživjela u osnovoj školi. ‘Blokiram negativne komentare. Gledam tko govori, a ne što govori. Čest je slučaj da su osobe koje su negativne i pljuju po drugima zapravo nesretne, neostvarene i zavidne. Radim na sebi, živim svoj život, želim sreću sebi i drugima, uzdam se u Boga – to vam je to. U osmom razredu doživljavala sam veliko maltretiranje od djece, ali i profesora i školske psihologinje. No to je iza mene i vjerujem da me to iskustvo osnažilo i učinilo osobom kakva sam danas. Želim se zauzeti za druge i boriti se da drugu djecu zaštite institucije’, dodaje.

Kaže kako sreće neke osobe koje su ju maltretirale, ali to su sada sve odrasli ljudi. ‘Poz­dravimo se, popričamo i ne zamjeram im zbog prošlosti jer smo bili djeca. Više zamjeram profesorima i psihologinji koji su ih poticali na takvo ponašanje umjesto da su radili suprotno. Voljela bih samo da moji školski kolege svoju djecu uče drukčije, da nauče iz vlastitih pogrešaka i budu pozitivan primjer i vodstvo svojoj djeci’, zaključuje.


Komentari