‘IZGREBALA SAM GRUDI’ Violinistica Bianca ne može svirati, a doktor je otkrio još veći problem

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Bianca Julia Josephine Kolompar (45) još je lani privukla pozornost mnogih Zagrepčana originalnom zaštitnom maskom s fotografijom djevice Marije. Nakon što su je mediji locirali otkriveno je da, osim što je velika vjernica, Bianca svira violinu. No mnoge su intrigirale i njezine bujne grudi.

Bianca ne skriva da ih je operirala, a sada joj se dogodila mala nezgoda. Naime, ogrebala se. Za 24sata je rekla da je mislila da ju je porezala žica od grudnjaka ili da se ozlijedila spavajući.

No onda je vidjela da je tuš izgreban. Suprug i Bianca sada su uvjereni da se ozlijedila tuširajući.

“Nemam osjećaj u njima kako imam velike grudi. Imam ranu kao da me mačka ogrebala”, rekla je za 24sata.

Violinistica je na ranu koja je krvarila stavljala alkohol, ali kako bol nije prolazila, otišla je na ultrazvuk. Nalaz je bio uredan. Onda je otišla kod estetskoga kirurga na kontrolu. Rekao joj je da je zadobila kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata. Preporučio joj je da zamijeni implantate. No tu nastaju problemi.

No, Bianca to ne želi jer se navikla na ovu veličinu. Grudi je povećala prije osam godina i trenutačno u njima ima 1050 mililitara silikona. Kaže i da joj grudi narastu čim se malo udeblja.

Dodala je i da bi ponovno otišla pod nož i možda ih povećala za broj ili samo zategnula jer želi da budu lijepe i čvrste. No, zbog pandemije koronavirusa teško joj je putovati u inozemstvo.

“Nadam se da ću što prije moći svirati. Ne želim se naprezati, bolje je mirovati”, zaključila je Bianca.


Komentari