IZDOJENO MLIJEKO KAO USPOMENA NA LANČIĆU? Jedna je gospođa zbog suvenira izazvala lavinu komentara

Foto: Screenshot

U jednoj Facebook grupi osvanula je u utorak poslijepodne neobična objava. “Pozdrav! Napravila sam malu piramidicu… U njoj je izdojeno mlijeko”, stoji u objavi, a priložene su i fotografije na kojima se vidi neobičan suvenir ispunjen bijelom tvari.

Neke su se članice zgražale, dok su druge vidjele kako je ovo odlična i unikatna uspomena na prve dane majčinstva, pa su i same poželjele takav ukras.

“Isuse, koja bi ti bila divna uspomena”, “Ja bih privjesak za lančić s mojim mlijekom. Pravite li?”, “Divno! Pratim jednu ženicu koja radi nakit s majčinim mlijekom… Šalju joj iz cijelog svijeta da imaju uspomenu na taj divan period života”, pisale su.

Ženu koja je izradila piramidu s majčinim mlijekom neke su korisnice društvenih mreža čak upitale i za način izrade: “Predivno! Možete li podijeliti s nama postupak i koji materijal ste koristili?”.

Foto: Screenshot

Ona im je spremno objasnila cijeli postupak: “Epoxy smola. Najprije sam miješala epoxy smolu s mlijekom. Do drugog dana se to donekle stvrdnulo u neku grudu mekanu. Ponovo ulila smolu u kalup i utopila tu grudu u smolu. Čekala drugi dan da se skroz stvrdne. Nisam stvljala nikakve konzervanse. Na YouTubeu postoje upute za dehidriranje mlijeka pa se radi s prahom”.

Malo je reći da neke nisu mogle sakriti gađenje, i to su joj jasno dale do znanja: “O Gospe moja”, “Mila majko… Šta je sljedeće… Prvo povraćanje, stolica, nokti…. Babina dentjera… Posmrtni ostaci…. Onako za u regal….. Morbidno i gadljivo”, “Oprostite, ali meni je to bizarna uspomena”, “Može i krv?”, “Mene to podsjetilo na formalin. Dajte molim vas kakvo mlijeko k’o uspomena, al’ ok ako ćete zaraditi na tome, samo naprijed”.

Komentari