Izbornik Horvat suprugu je upoznao prije 22 godine: ‘Često mi kaže da sam joj najveći problem u kući’

Foto: Facebook

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu ove godine umjesto Lina Červara vodi novi izbornik, 44-godišnji Hrvoje Horvat koji se u toj ulozi nalazi od siječnja prošle godine. I prema je Hrvoje u svijetu sporta već jako dugo, o njegovom se privatnom životu zna jako malo, a detalje istog sada je otkrio za Story.

Tako je za spomenuti medij ispričao i kako je upoznao suprugu Aleksandru, odvjetnicu i buduću doktoricu za kazneno pravo s kojom je od 2000. godine i s kojom, osim sina Borne, ima i kći Taru. ˝Upoznali smo se na Pagu, u Staroj Novalji. Nismo bili blizu sportskih terena kad smo se sreli pa možda zato i nema neke sportske poveznice˝, rekao je te dodao kako su njihova djeca ljubav prema sportu naslijedila upravo od oca.

Foto: Facebook

˝Kći ima 11 godina, četvrti je razred i trenirala je rukomet. Prekinula je zbog korone, ali trenutačno je na jahanju. Tetka joj je prenijela ljubav prema konjima i vidjet ćemo u kojem će se smjeru ona razvijati. Sin ima šest godina i pun je energije, sportaš, trenira taekwondo. Dobro je da djeca u ranim godinama razvoja iskuse takav bazni borilački sport, no rano je za usmjeravanje, neka sve ide svojim tokom˝, rekao je Hrvoje.

˝Kad sam s djecom, potpuno podjetinjim˝

Inače, dok je trenirao klub Nexe u Našicama, Hrvoje je svakodnevno putovao na posao iz Zagreba, ali kako je pojasnio, nije mu bilo niti malo teško jer je imao jak motiv. Za kraj, priznao je i kako slobodno vrijeme najradije provodi upravo s obitelji. ˝Kad sam s djecom, potpuno podjetinjim. Žena mi često kaže da sam joj ja najveće dijete i najveći problem u kući. Uz njih zaboravim sve pritiske, stresove˝, zaključio je.

Komentari