‘IZBORI SU VAŽNI ZA DOMOVINU’ Thompson poručio prijateljima za koga glasati, znači li ovo da su kumovi zakopali ratnu sjekiru?

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Izbori su važni za domovinu, poručuje pjevač Marko Perković Thompson, koji je svoje prijatelje i pratitelje na Facebooku pozvao da u nedjelju izađu na birališta i biraju ljude u skladu s “našim svjetonazorom i našom ideologijom”.

“Svaki izbori su ideološki i svjetonazorski i nije svejedno tko će upravljati našim županijama, gradovima i općinama. Izlaskom na ove izbore i glasovanjem u skladu s našim uvjerenjima spriječimo nalet ekstremne ljevice i onemogućimo im da dođu na vlast u našim županijama, gradovima i općinama”, tvrdi Thompson.

Iako nigdje nije spomenuo ime kuma Škore, logično je da je pjevač ovim putem njemu dao podršku. No, jesu li pjevači zakopali ratnu sjekiru još uvijek se ne zna.

Podsjećamo, Škoro i Thompson navodno su se posvađali još oko poslova u Croatia Recordsu, a razišli su se i zbog stavova o Ivi Sanaderu.

Da nešto gadno ne štima postalo je očito i tijekom kampanje za predsjedničke izbore na kojima je jedan od kandidata bio Škoro. Thompson je tada na svom Facebooku građane također pozvao da izađu na izbore, ali ih i pozvao da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji pozivaju da ponište svoj glasački listić.

“Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”, poručio je Thompson jasno aludirajući na Škorinu poruku da će na dan izbora izaći na biralište i dodati broj 3, čime će listić biti nevažeći.


Komentari