‘Izbjegavao je to 15 godina’ Tatjana Jurić otkrila kome njen posao nabija stres

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Prije nekoliko dana, radijska voditeljica Tatjana Jurić otkrila je da ju više nećemo slušati na “Narodnom” u dnevnoj emisiji “Pravi dan”. Naime, novinarka se vraća na male ekrane, te će voditi emisiju “Zdravlje na kvadrat”. Povodom ove prekretnice u karijeri u intervjuu za Večernji list otkrila tko joj je najveći kritičar.

“Svi su u mojoj obitelji zdravo kritični, no oni se oko mojih projekata više ne zanose. Sretni su da mi posao donosi ispunjenje, no toliko su već navikli na taj javni dio moga posla da tu nema previše priče. Ipak, moram pohvaliti svoga brata – nakon 15 godina izbjegavanja, konačno me bez stresa može i slušati na radiju i gledati na televiziji. Do sada je to uvijek izbjegavao, kaže, ako nešto pogriješiš… ne mogu ja to. Njemu je stres”, izjavila je voditeljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

 Brat Miro od Tatjane je stariji je šest i pol godina stariji, a ona ga svejedno smatra velikim zaštitnikom.

Jurić je uvijek isticala kako joj je obitelj najvažnija, no siječanj 2018. godine bio je iznimno težak za nju. Naime, tada je preminula njezina majka Dragica nakon duge borbe s Alzheimerom.

No, samo par mjeseci nakon rastanka s majkom, na Instagramu uz fotografiju na kojoj igra ping pong na plaži napisala sljedeće:

“Život je baš čudan. U jednom trenutku, raspadaš se od tuge, u drugom, na plaži igraš ping pong i veseliš se poput malog djeteta. Al’, mislim da se toliko veselimo baš zbog tuga koje nosimo u sebi… Odoh u krivom smjeru? Nego, idem opet zafitiljit tu lopticu. Pa da se veeeselim! ? #hvalaMama”. No, sigurni smo da ovakvu snagu u sebi ne bi imala da nije dvojice bitnih muškarca u njezinu životu”, napisala je tad. Njezin otac Ivan inače je iz Skradina u koji Tatjana pobjegne kad god stigne.


Komentari