IZAŠAO TRAILER HIT SERIJE ‘EMILY IN PARIS’: Oborila rekorde gledanosti, a mnogi tvrde da je najgora na Netflixu

Foto: Pinterest

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu ”Emily in Paris”, koja je oborila rekorde gledanosti, najavila je kratki teaser za novu sezonu. Prošlo je točno godinu dana od prve sezone koja je osvojila srca gledatelja širem svijeta.

Radnja serije u prvoj sezoni odvija se u srcu Francuske, u romantičnom Parizu, a riječ je o Amerikanki koja se pokušava naviknuti na europski život.

U drugoj sezoni vrckasta Emily koju utjelovljuje glumica 32-godišnja, Lily Collins će boraviti na jugu Francuske, a ne u glavnom gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Naime, Emily u prvoj sezoni počinje raditi kao PR- stručnjakinja koju njezina firma iz Amerike šalje u Francusku kako bi nastavila suradnju sa sestrinskom podružnicom. Emily se tada prvi put susreće s kulturološkim šokom i razlikama u europskom načinu životu, prekida s dečkom, upoznaje nove muškarce, stječe nove prijatelje…

Već u samom traileru nove sezone Emily provodi vrijeme u St. Tropezu na idiličnom ljetovanju, a pridužuju joj se i dvije prijateljice iz prve sezone, Mindy i Camille. Djevojke uživaju na bazenima, piju koktele, te ulaze u nove ljetne avanture.

Ljubitelji ove serije na Netflixu mogu očekivati nove epizode 22. prosinca jer je producent pripremio zanimljiv scenarij, budući da su gledatelji imali velika očekivanja nakon prve sezone.

Komentari