‘IZABRAO JE NAJBOLJU!’ Severina objavila fotografije s krizme: ‘Ponosna sam što me ovaj gospodin odabrao za kumu’

Severina (Foto: Instagram / Severina)

Pjevačica Severina (50) na svojem je Instagram profilu objavila da je postala krizmana kuma. Pritom je objavila fotografije s krizme, na kojima je pozirala u crkvi sa svojim kumčetom i ostalim uzvanicima.

Severina je za tu prigodu odjenula dugu, svjetloplavu haljinu s resicama te srebrne sandale na petu, a kombinaciju je upotpunila srebrnom torbicom.

“Toliko sam ponosna što me ovaj prekrasni mladi gospodin odabrao za krizmanu kumu, da mu držim ruku na ramenu, dok istinski vjeruje u ono što izgovara. Ove godine je bio jedan od najboljih na državnom natjecanju iz povijesti (a znam da je izvrstan i u matematici i kemiji), od njega se puno da naučiti. A koliko li je samo duhovit… Tek mu je 14, a već je ‘moj predsjednik’ Ljubi te ponosna kuma…”, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

‘Predivni ste’, ‘Iskrene čestitke’, ‘Sretno kumstvo Seve, izabrao je najbolju!’, ‘Nije Toma lud’, ‘Hvala tebi, draga naša, što si svojom toplinom, iskrenosti i lavljim srcem obogatila naše živote’, ‘Dostojanstvenije odjevenu kumu nisam vidjela. Čestitke i krizmeniku i kumi’, ‘Kuma kao curica s bezvremenskom elegancijom’, samo su neki od komentara oduševljenih Severininih pratitelja.

Podsjetimo, Severina je krajem prošlog mjeseca bila uzvanica na krštenju malenog Adriana, sina njezine nećakinje Mije Popović, a fotografije je također podijelila na svojim društvenim mrežama.


Komentari