IZABEL KOVAČIĆ SE PROVOZALA S VIKLERIMA NA GLAVI: Izgleda fantastično

Foto: Instagram

Samozatajna supruga reprezentativca Matea Kovačića, 28-godišnja Izabel Kovačić oduvijek plijeni pažnju zanimljivim modnim kombinacijama, a ovog puta je na Instagramu oduševila pratitelje fotografijom s viklerima na glavi.

Naime, zanosna plavuša slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a svojim prisustvom plijenu pažnju gdje se god pojavi zbog istančanog modnog ukusa.

Ispod selfi fotografije na kojoj mlada poduzetnica vješto pozira s viklerima, dobila je same pohvale na račun izgleda, a otkrila je da se uputila “u vožnju gradom”.

“Kome još tako dobro stoje rolleri”, “predivna”, “”je li moraš biti najljepša”, “divna”, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Inače, Kovačić se okušala u dizajnerskim vodama, pa je danas ponosna vlasnica modnog brenda “Lunilou” koji je pokrenula sa sestrom Ivanom Čirjak 2015.godine. Riječ je o kvalitetnoj organskoj odjeći za djecu s hrvatskim potpisom.

Iako je linija prvenstveno bazina na djecu, prošle godine su predstavile prvu kolekciju za odrasle, a nedugo nakon toga se proširile asortiman s dodacima za kuću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Podsjetimo, nogometaš londonskog Chelsea, 27-godišnji Mateo i Izabel dobili su dijete prošle godine, a u lipnju su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Odrastali su u zagrebačkim Sesvetama, pa se poznaju se od ranog djetinjstva, a u vezi su bili čak devet godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)


Komentari